AVÍS IMPORTANT ALS CLIENTS DE C&S – MESURES URGENTS DE SERVEIS C&S

16 març, 2020

 

Des de Corcoll & Sola estem seguint de manera permanent l’evolució del COVID-19 i adoptant totes les mesures de protecció necessàries perquè els nostres clients puguin tenir els serveis amb seguretat, i garanties de la forma el més adequada possible.

En aquests moments, vetllar per la seguretat dels nostres empleats i els interessos dels nostres clients és la nostra prioritat. Per a això, volem traslladar-li algunes recomanacions que poden resultar-li especialment útils:

Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i organismes oficials, és recomanable evitar els desplaçaments que no siguin estrictament necessaris. Li recordem que pot realitzar la majoria de les seves gestions mitjançant telèfon o be per correu electrònic.

En qualsevol cas si necessita venir  a les nostres oficines, ho podrà fer en els casos urgents i estrictament necessaris amb cita prèvia amb les persones del nostre despatx que estiguin de retén.

Els informarem si hi ha algun canvi respecte al funcionament habitual d’aquest despatx.

Agraïm a tots els nostres clients, col·laboradors i proveïdors que, malgrat els petits inconvenients que puguin sorgir, mantinguin la relació habitual amb nosaltres, a través del correu electrònic, telèfons mòbils, fax, així com per Centraleta. El correu postal també serà atès tots els dies.

L’hi tindrem puntualment informat de l’evolució de la situació, així com de la informació i les recomanacions a seguir a cada moment.

Contacti amb nosaltres a través dels canals telefònics habituals i correus electrònics.

Moltes gràcies per la seva confiança.

Descarregue el text en PDF AVIS ALS CLIENTS- MESURES UGENTS DE SERVEIS C&S..