Benvingut/da al nou web

20 abril, 2017

Et donem la benvinguda a la nova pàgina web de Corcoll&Sola. En aquest espai volem oferir-te la informació necessària per a conèixer la funcionalitat i el rendiment de les prestacions dels serveis de consultoria i d’un assessorament integral. A més, el nostre blog també disposa d’articles d’interès per donar un major coneixement del sector i compta amb un apartat de premsa que informa de les novetats i progressos per poder estar al corrent de qualsevol canvi.

La consultoria i l’assessorament és molt important tant per les empreses i entitats, com per a particulars, per tal d’obtenir una ajuda professional en temes que repercuteixen en els interessos i millores, tals com l’assessorament, la gestió fiscal, la comptabilitat, els aspectes laborals o l’economia financera i jurídica. Sabem que el coneixement i el seguiment d’aquests és imprescindible, per això el web posa a la teva disposició els fonaments i punts específics que treballem per ajustar-nos a les teves necessitats, oferint-te un espai de contacte que facilita la comunicació amb els nostres professionals, i un servei de Newsletter perquè estiguis al dia de totes les novetats.

Com a pioners en la comptabilitat a domicili vam començar el 1987 la nostra trajectòria, 30  anys més tard i després d’haver ampliat els mitjans tècnics i incrementat l’equip, hem implantat nous sistemes telemàtics i tecnològics garantint una pràctica més directa, àgil i segura. Per tal de seguir innovant, hem creat la nova imatge de la pàgina web ajustant-nos als nous temps i tecnologies i així poder oferir-te el millor servei possible.

Donar una atenció personalitzada per oferir solucions amb un assessorament integral assegurant la renovació i formació constant del nostre equip és el nostre objectiu per a assegurar la professionalitat, qualitat i immediatesa.