Consultors professionals

L’objectiu principal del nostre despatx és la prestació de serveis de consultoria i assessorament integral, amb els nivells més elevats de professionalitat, qualitat i immediatesa. Sobre aquests fonaments mantenim un compromís total amb el client i els seus interessos. Amb aquest objectiu, tots els nostres clients reben una atenció personalitzada i els seus assumptes reben la supervisió de, com a mínim, un dels socis de la nostra firma.

Corcoll&Sola és una assessoria d’empreses nascuda de l’esforç personal dels seus socis fundadors que allà a finals dels anys vuitanta i provinents del món de l’assessoria varen tenir un clar objectiu: ser útils a les empreses, empresaris, particulars i entitats públiques o privades d’una forma pràctica, directa i propera.

La millora constant dels nostres serveis i de la formació continuada dels professionals que componen la nostra plantilla ens han portat fins a aquest principi de segle XXI amb una forta consolidació i reconeixement amb el sector de l’assessorament, gestió fiscal, comptable, laboral, econòmica financera i jurídica.

La nostra història

1987

A Corcoll&Sola, vàrem ser pioners en la implantació de manera generalitzada del sistema “comptabilitat a domicili” que encara ara després de tots aquests anys s’està duent a terme, evitant als empresaris pèrdues de temps en desplaçaments. Això ens va diferenciar i ens va destacar.

1995

Vàrem inaugurar les noves oficines al carrer Joaquim Vayreda nº 52 de Girona, amb una superfície de més de 300 m2 que ens va permetre l’ampliació de mitjans tècnics i humans que l’increment del nombre de clients ens exigia.

1998

Ja enviàvem via correu electrònic les nòmines punt a punt, de manera que el client ja no havia de manipular les nòmines, de manera automàtica se simplificava la gestió comptable i el seu pagament.

1999

El 1999 afrontem el repte d’instal·lar de forma permanent determinats serveis telemàtics en els àmbits laboral i comptable amb l’objectiu i propòsit d’estar més a prop dels nostres clients fent-ne més àgil la gestió.

2000-actualitat

Hem volgut apuntar-nos i consolidar-nos en la implantació de nous sistemes telemàtics i tecnològics, oferint una nova manera d’assessorar més atractiva, més pràctica, més directa, àgil i segura per als nostres clients. Hem creat la nostra plana web amb una nova imatge, més actual, més d’acord amb els nous temps i les noves tecnologies.

En tot aquest temps, Corcoll&Sola tampoc ha escatimat esforços ni recursos en la incorporació, formació continuada i especialitzada de tots els membres que componen la plantilla de la nostra firma, composta per:

· Llicenciats en Administració i Direcció d’empreses

· Economistes

· Advocats

· Auditors-Censors Jurats de Comptes

· Diplomats en Ciències Empresarials

· Pèrits Mercantils

· Graduats Socials

· Assessors Fiscals

· Tècnics Tributaris

En definitiva, formen part del que dèiem al principi d’aquest apartat del web:

— experiència, reconeixement i confiança—

Les afiliacions